Pikavippi on nyt Kertalaina

Risicumin Kertalaina korvaa pikavipit. Kun vippien kulut saattoivat yllättää asiakkaat, kun korot ja kulut olivatkin odotettua suuremmat. Risicum uudisti Kertalainan sopimaan paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Risicumin Kertalainasta löytyy pienlainaratkaisu jokaiseen elämäntilanteeseen.

Valitse vain itsellesi sopiva lainasumma ja aloita lainanhaku verkkopankkitunnuksillasi. Alustavan lainapäätöksen saat jo muutamassa minuutissa.

Hae Lainaa tästä »

Takaisinmaksu minimissään 159,03 euroa kuukaudessa

Saat laskun kotiin tai sähköpostiisi kerran kuussa, riippuen valitsemastasi laskutustavasta. Eräpäivä on joka kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä, riippuen siitä kumman valitset lainahakemuksen yhteydessä. Laskussa jokainen nosto on eritelty ja näet selkeästi minimilyhennyserän. Jos haluat, voit maksaa samalla viitenumerolla myös isomman summan.

Unohda kallis vippi- Kertalainalla saat turvallisesti sen mitä haluat

Kalliit pikavipit ovat vaihtuneet luotettaviin lainatuotteisiin. Samalla entisen pelisäännöt ovat selkeytyneet. Risicumin Kertallaina on edullinen ja turvallinen lainatuote monenlaisiin tarpeisiin.

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40% tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk