Pikavippi on nyt Joustolaina

Risicumin Joustolaina korvaa pikavipit kun vippien kulut saattoivat yllättää asiakkaat, kun korot ja kulut olivatkin odotettua suuremmat. Risicum uudisti Joustolainan sopimaan paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Risicumin Joustolainasta löytyy pienlainaratkaisu jokaiseen elämäntilanteeseen ja lainan kokoon. Se sopii myös vararahastoksi tulevaisuuteen silloin, kun lainan tarve ei ole akuuttia.

Valitse vain itsellesi sopiva lainasumma ja aloita lainanhaku verkkopankkitunnuksillasi. Alustavan lainapäätöksen saat jo muutamassa minuutissa.

Hae Lainaa tästä »

Takaisinmaksu 50-300 euroa kuukaudessa

Lainan takaisinmaksu on joko 10% nostamastasi lainasummasta tai vähintään 50 euroa. Takaisimaksu on enintään 300 euroa kuukaudessa. Saat laskun kotiin tai sähköpostiisi kerran kuussa, riippuen valitsemastasi laskutustavasta. Eräpäivä on joka kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä, riippuen siitä kumman valitset lainahakemuksen yhteydessä. Laskussa jokainen nosto on eritelty ja näet selkeästi minimilyhennyserän 10 % tai 50-300 euroa. Jos haluat, voit maksaa samalla viitenumerolla myös isomman summan.

Miten nostoja tehdään?

Tekstiviestillä teet noston milloin ja mistä tahansa, lähettämällä viestin: R SUMMA numeroon 16450, esim. R 200. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta, ja eikä Risicum peri viestistä lisämaksua.

Viesti tulee lähettää samasta puhelinnumerosta, jonka annoit hakemuksen yhteydessä. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina viikolla klo 7-22 ja viikonloppuisin klo 9-21. Voit tehdä nostopyynnön myös Online-palvelussamme kirjautumalla sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodillasi tai käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi. Siellä voit myös tarvittaessa muuttaa asiakastietojasi.

Unohda kallis vippi- Joustolainalla saat turvallisesti sen mitä haluat

Kalliit pikavipit ovat vaihtuneet luotettaviin ja joustaviin lainatuotteisiin. Samalla entisen pelisäännöt ovat selkeytyneet. Risicumin Joustolaina on edullinen ja turvallinen lainatuote monenlaisiin tarpeisiin. Minimilyhennys on vain 10 % pääomasta, kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300€ kuukaudessa.

Joustolainan uusille asiakkaille nyt korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää!

Haluammekin tarjota Sinulle helpon ja turvallisen tavan tutustua Joustolainaamme. Uudet Joustolainan asiakkaamme saavat korotonta maksuaikaa lainalleen keskimäärin 30 päiväksi. Korottoman laina-ajan pituus riippuu valitusta eräpäivästä ja laina myöntöpäivästä ja on pituudeltaan 14- 45 päivää. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ja pitkät asiakkuussuhteet ovat toimintamme kulmakiviä.

Lainapäätös annetaan aina 2050, 3000, 4000 tai 5000 euron summalle ja nostat sinulle myönnetystä lainasta rahaa omalle tilillesi vain silloin kuin tarvitset. Varat jota et nosta, eivät myöskään kerrytä sinulle kuluja. Pienin nosto voi olla 50 euroa, ja halutessasi voit nostaa koko sinulle myönnetyn lainasumman tilillesi kokonaisuudessaan kerralla.

Kuinka koroton maksuaika määräytyy?

Ensimmäinen laskutuskausi määräytyy lopullisen eräpäivävalintasi ja lainan myöntäpäivän mukaan. Jos valitset eräpäiväksi kuun 15. päivän, on koroton laskutuskautesi lainan avaamispäivästä kuun viimeiseen päivään. Korottomia maksupäiviä sinulle kertyy keskimäärin 30, kuitenkin vähintään 14 ja maksimissaan 45 päivää. Ehdotamme sinulle automaattisest sitä eräpäivää, joka tarjoaa mahdollisimman paljon korotonta maksuaikaa.

Lainatiedot:Kuluttomat nostot ensimmäisen laskutuskauden ajan. Koroton maksuaika 14-47 päivää. Ensimmäisen laskutuskauden jälkeen normaalit kulut. Todellinen vuosikorko max. 77,16%. Laina-aika min. 3kk ja max. 52 kk.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.