Risicum.fi- blogi

Aukioloajat muuttuvat, mutta tavoitettavuus paranee

Asiakaspalveluvastaava 10.01.2020

Uusi vuosikymmen on toivotettu tervetulleeksi ja se on tuomassa meille mukanaan kaikkea uutta myös asiakaspalvelun osalta. Aukioloajat muuttuvat 1.2.2020 alkaen. Lue lisää »

Lainmuutoksesta hyötyjä ja haasteita asiakkaille

24.10.2019

Syyskuussa voimaan tullut kuluttajansuojalain muutos alensi kulutusluottojen korkokattoa ja luottoihin liittyvien kustannusten enimmäismäärää. Muutos tuo lainanottajalle monia myönteisiä vaikutuksia, mutta lainaehtojen kiristyessä moni kuluttaja jää myös ilman kulutusluottoa. Lue lisää »

Asiakaspalvelu on Aurajoki Nordic Oy:n sydän

22.07.2019 joustolaina, Kulutusluotto

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille Aurajoki Nordic Oy:ssä hyvin tärkeää ja haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja läheinen kumppani arkipäivän raha-asioissa, niin suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Omassa ja asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissämme asiakkaiden tiedusteluihin vastailee tuotteisiimme perehtyneitä asiakasneuvojia. Palvelu on avoinna lähes kellon ympäri miltei vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu. Haluamme tarjota laadukasta ja henkilökohtaista palvelua kaikkien tuotteidemme asiakkaille. Lue lisää »

Kulutusluoton saaja läpäisee tiukan seulan

20.06.2019 joustolaina, Kulutusluotto

Tiesitkö, että vain n. 10 prosenttia meille tulevista lainahakemuksista hyväksytään? Kulutusluottoa hakevan henkilön tiedot ja maksukyky tarkastetaan erittäin huolellisesti. Seula on tiukka siksi, että haluamme myöntää lainan ainoastaan silloin kuin olemme itse arvioineet asiakkaan pystyvän suoriutumaan lainojen takaisinmaksusta ja hoitamaan kaikki lainan mukana tulevat velvollisuudet ilman ylivelkaantumista ja maksuhäiriöiden syntymistä. Eihän kukaan haluaisi lainata rahaa sellaiselle asiakkaalle, jolla ei pysty vakuuttamaan lainan antajaa maksukyvystään. Lue lisää »

Risicum- Siihen mitä haluat

20.05.2019 joustolaina, Kulutusluotto

On tullut aika murtaa kulutusluottoihin liittyviä myyttejä! Tervetuloa seuraamaan Risicumin blogia, jossa julkaistaan vuoden 2019 aikana useita kulutusluottoihin, suomalaiseen kulutuskäyttäytymiseen ja moderniin taloudenhoitoon liittyviä uskomuksia. Lue lisää »

Säästövinkit matkalle

02.05.2019 säästäminen, matkustaminen, vinkki

Juuri nyt on erinomainen aika matkustaa! Suomen kevät ei ole vielä alkanutkaan ja saamme varmasti nauttia lumisista maisemista pitkälle huhtikuuhun asti. Jos siis kaipaat maisemanvaihdosta ja haluat varmistaa paikkasi auringossa, niin tämä artikkeli on juuri sinulle tarkoitettu! Lue lisää »

Asiakkaiden kokemuksia Kertalainasta

01.06.2018

Vuonna 2018 toukokuussa teetimme NPS kyselyn asiakkaillemme. Halusimme selvittää kyselyn avulla mikä on tuotteidemme ja asiakaspalvelumme sen hetkinen taso. Lue lisää »