Asiakaspalvelu on Aurajoki Nordic Oy:n sydän

22.07.2019 joustolaina, Kulutusluotto

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille Aurajoki Nordic Oy:ssä hyvin tärkeää ja haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja läheinen kumppani arkipäivän raha-asioissa, niin suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Omassa ja asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissämme asiakkaiden tiedusteluihin vastailee tuotteisiimme perehtyneitä asiakasneuvojia. Palvelu on avoinna lähes kellon ympäri miltei vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu. Haluamme tarjota laadukasta ja henkilökohtaista palvelua kaikkien tuotteidemme asiakkaille. Lue lisää »

Kulutusluoton saaja läpäisee tiukan seulan

20.06.2019 joustolaina, Kulutusluotto

Tiesitkö, että vain n. 10 prosenttia meille tulevista lainahakemuksista hyväksytään? Kulutusluottoa hakevan henkilön tiedot ja maksukyky tarkastetaan erittäin huolellisesti. Seula on tiukka siksi, että haluamme myöntää lainan ainoastaan silloin kuin olemme itse arvioineet asiakkaan pystyvän suoriutumaan lainojen takaisinmaksusta ja hoitamaan kaikki lainan mukana tulevat velvollisuudet ilman ylivelkaantumista ja maksuhäiriöiden syntymistä. Eihän kukaan haluaisi lainata rahaa sellaiselle asiakkaalle, jolla ei pysty vakuuttamaan lainan antajaa maksukyvystään. Lue lisää »

Risicum- Siihen mitä haluat

20.05.2019 joustolaina, Kulutusluotto

On tullut aika murtaa kulutusluottoihin liittyviä myyttejä! Tervetuloa seuraamaan Risicumin blogia, jossa julkaistaan vuoden 2019 aikana useita kulutusluottoihin, suomalaiseen kulutuskäyttäytymiseen ja moderniin taloudenhoitoon liittyviä uskomuksia. Lue lisää »