Tuloselvitys

Näin toimitat tuloselvityksen - Instantorilla rahat tilille heti

Tarvitsemme lainan hakijalta tuloselvityksen. Onnistuneen tuloselvityksen jälkeen voimme maksaa myönnetyn lainan ilmoittamallesi tilille.

Tehdessäsi tuloselvityksen Instantorilla saat rahat tilillesi heti, mikäli voimme myöntää sinulle lainan tulotietojesi perusteella. Instantoriin kirjaudut helposti pankkitunnuksillasi. Instantor toimii yhteistyössä pankkien kanssa eikä tietojasi siirretä ulkopuolisille. Turvallinen ja luotettava asioiminen sekä henkilö - ja tulotietojesi salassapito on meille hyvin tärkeää.

Mikäli et käyttänyt Instantoria, selvityksen lähettäminen onnistuu monella tavalla

Voit lähettää meille myös kopion palkkakuitista tai tiliottesesi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Tämä varmistus tehdään vain kerran. Saatuamme tositteen maksamme rahat tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su klo 9-21. Tuloselvityksenä voimme tapauskohtaisesti käyttää myös esim. henkilön julkisia verotietoja luottopäätöstä tehdessämme Jos sinulla on kysyttävää otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, kiitos.

Vaihtoehtonasi ovat siis:

  1. Tiedoston lataaminen suoraan tietokoneeltasi hakemusprosessissa.
  2. Ota puhelimella kuva tositteesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai lähetä kuva numeroon 020 764 1533. 
  3. Tulotositteiden skannaaminen sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai
  4. Faksilla numeroon 020 764 1442 tai
  5. Postitse osoitteeseen Aurajoki Nordic Oy, PL 710, 20101 Turku tai
  6. Tilaa valmiiksi maksettu palautuskirjekuori asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@risicum.fi tai

Toimitettuasi tositteen, saat vielä erillisen tekstiviestin, kun rahat on maksettu tilillesi.

Hae Lainaa »