Joustolaina on nyt uusi Kertalaina
{{ minAmount }} €
{{ maxAmount }} €
{{ selectedAmount }} €
36 KK 48 KK 60 KK 72 KK 84 KK

Kuukausieräsi

{{ monthlyPayment }}
/kk

vastuullista.fi
Lainan koko:
{{ selectedAmount }}
Laina-aika:
{{ selectedDuration }} kk

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu 11€/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk

Risicum Kertalaina siihen mitä haluat

 

Vaikka emme myönnä enää uusia Joustolainoja syyskuussa 2019 voimaantulleen lakimuutoksen jälkeen, palvelemme Joustolainan asiakkaita edelleen niin kuin ennenkin: asiantuntevasti ja asiakasta kuunnellen. Joustolainan asiakkaana voit edelleen käyttää limittilainaasi normaalisti: voit tehdä nostoja, maksaa lainaasi takaisin, hakea lyhennysvapaita kuukausia ja korottaa luottovaraasi. Limiittilainat poistuivat syyskuun 2019 alussa Risicumin valikoimasta ja uutta lainaa harkitseville asiakkaille tarjoamme käytännöllistä ja edullista Kertalainaa.

Hae Risicum Kertalainaa »

 

Risicumin Joustolainan avulla pääsit lähemmäs sitä mitä haluat. Haluammekin tarjota nyt yhtä helpon ja luotettavan tavan tutustua uuteen lainatuotteeseemme, Kertalainaan.

Risicumin Kertalaina on kooltaan 4000-10 000 euron kulutusluotto. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla ja lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahat maksetaan tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa. Kulutusluotto sopii hyvin kertahankintoihin, olivatpa ne isoja tai pieniä.

Takaisinmaksuaikaa jopa 7 vuotta!

Takaisinmaksuaika riippuu:

  • Takaisinmaksuerä 4000 euron lainassa on 159,03 euroa.
  • 5500 euron Kulutusluoton takaisinmaksuerä on 214.53 euroa.
  • 9000 euron lainan kuukausierä on 209.15 euroa kun laina-aika on 84kk.

Eräpäivä määräytyy luoton myöntöpäivän mukaan. Laskuun on merkitty minimilyhennyksen summa. Jos haluatkin maksaa minimierää suuremman summan, niin sekin onnistuu vaivatta. Käytä silloin samaa viitenumeroa ja maksa haluamasi summa.

Lainasumma 4000€-10 000€ Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu: 11 €/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96-27,73 %. Laina-aika: 36kk - 84kk. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63€

  • Ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Luottopäätös minuuteissa
  • Nopeat ja turvalliset rahasiirrot tilillesi
  • Yksi laina, joka on käytössäsi aina tarvittaessa

 

Hae Risicum Kertalainaa »

 

Miksi hakea lainaa juuri Risicumilta?

Lainan hakeminen meiltä on helppoa mutkatonta niin verkossa kuin mobiilissa. Yllättävät menot vaativat nopeita, silti luotettavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Siksi me Risicumilla pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme miltein aina.

Risicum on ollut luotettava ja vastuullinen luotonantaja jo vuodesta 2005.Vastuullisuus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja ennen kaikkea ihmislähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun!

Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa.

 

Joustolainan asiakkaana voit jatkaa lainasi käyttämistä niinkuin ennenkin.

Rahojen siirto omalle tilille Online-palvelussa

Helpoiten siirrät rahaa omalle tilillesi Online-palvelussamme juuri silloin kuin sinulle sopii. Kirjaudu Online-palveluun sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi. Onlinessa tarvittava PIN-koodi luodaan lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi yhden pankkipäivän kuluessa.

Siirrä rahaa puhelimellasi

Voit myös tehdä Käyttölainastasi noston milloin ja mistä tahansa lähettämällä tekstiviestin: R SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta. Emme peri viestistä lisämaksua.

Eräpäiväsi on valintasi mukaisesti joko kuun 15. tai kuun viimeinen päivä. Lopullisen valintasi mukaan Joustolainallesi kertyy minimissään 14 ja maksimissaan 45 päivää korotonta maksuaikaa. Eräpäivä valitaan usein esimerkiksi palkkapäivän mukaan.

Jos maksat nostamasi lainan takaisin ensimmäisen laskun saapuessa eräpäivään mennessä, on se sinulle täysin koroton. Huomioithan, että jos Joustolainan ensimmäinen lasku erääntyy, tulee saamallesi laskulle Joustolainan normaalit kulut. Jatkossa minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€.

Mille summalle ja miten korkoa kerääntyy Joustolainan asiakkaille?

Esim.Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas maksaa 50€ lyhennyksen eräpäivään mennessä. Korkoa alkaa kertyä jäljelle jäävälle 250€ summalle.

Esim.Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas haluaa kuitenkin maksaa koko nostamansa lainasumman kerralla. Asiakkaalle ei jää lyhennettävää pääomaa.

Esim.Asiakas on nostanut 1000€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Ensimmäisellä laskutuskaudella nostot 300€ ovat olleet korottomia ja kuluttomia, jolloin ylimenevästä 700€ nostoista kertyy ensimmäiselle laskulle normaalisti korkoja ja kuluja luottosopimuksen mukaisesti.

 

Käyttäjien arvioita

"Helppo tunnistautuminen ja selkeä asiakassivusto, josta näkee kaikki avoimet sekä maksetut lainat ja käyttövarat"

"Lainanhaku helppoa ja rahat siirtyy tilille nopeasti"

"Helppo tunnistautuminen ja selkeä asiakassivusto"