Risicumin Kertalaina siihen mitä haluat

Nyt isompi laina ilman vakuuksia jopa 4000-10 000€

Risicumin Kertalaina on kooltaan 4000-10 000 euron kulutusluotto. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla ja lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe kello 8-21 ja la-su 9-20. Kulutusluotto sopii hyvin kertahankintoihin, olivatpa ne isoja tai pieniä.

Takaisinmaksuaikaa jopa 7 vuotta!

Takaisinmaksuaika riippuu:

  • Takaisinmaksuerä 4000 euron lainassa on 160,14 euroa.
  • 5500 euron Kulutusluoton takaisinmaksuerä on 216,06 euroa.
  • 9000 euron lainan kuukausierä on 212,01 euroa kun laina-aika on 84kk.

Eräpäivä määräytyy luoton myöntöpäivän mukaan. Laskuun on merkitty minimilyhennyksen summa. Jos haluatkin maksaa minimierää suuremman summan, niin sekin onnistuu vaivatta. Käytä silloin samaa viitenumeroa ja maksa haluamasi summa.

Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 19,90%, tilinhoitomaksu 11€/ kk. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 24,00 % - 28,33%.

 

Tutustu Kertalainaan »

Täytä selkeä lainahakemuksemme

Lainahakemuksessa kysymme Sinulta perustiedot ja muutaman talouteesi liittyvän kysymyksen. Talouteen liittyvät tulot ja menot varmistetaan Instantor-palvelun avulla, joka antaa meille tiedon siitä, jääkö ilmoittamiesi tulojen ja menojen jälkeen riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun. Kun päätös on positiivinen, saat pikalainan tilillesi heti. Jos haluat toimittaa palkkakuitin tai eläkepäätöksen meille tulojen varmistamiseksi muilla tavoin, katso ohjeet täältä.

Täytettyäsi talouteesi liittyvän hakemuksen saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Hyväksyttyäsi sopimusehdot pyydämme vielä kopion palkkakuitista tai tiliotteesta viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä tarvitsemme lisäksi veroselvitystä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Voit myös käyttää sähköistä Instantor-palvelua, jolloin sinun ei tarvitse lähettää erillistä selvitystä paperiversiona.

Arvostamme yksityisyyttäsi. Kaikki lainanhakuprosessimme ovat vahvasti suojattuja ja toimivat salatulla yhteydellä. Henkilökohtainen palvelu kuuluu asiakkaidemme perusoikeuksiin. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on lisäselvityksiä maksukyvystäsi, kysyttävää lainoistasi tai kehitysehdotus palveluihimme.

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,90 %, tilinhoitomaksu 11€/kk. Todellinen vuosikorko: 24,00 % - 28,33 %. Laina-aika: 36-84 kk. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €.