Rahat nopeasti omalle tilille- maksuaikaa jopa 7 vuotta!

Risicumin Kertalaina on kooltaan 4000-10 000 euron kulutusluotto. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla ja lainaa haetaan helpon ja nopean nettihakemuksen kautta. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe kello 8-21 ja la-su 9-20. Kulutusluotto sopii hyvin kertahankintoihin, olivatpa ne isoja tai pieniä.

Täytä selkeä lainahakemuksemme

Lainahakemuksessa kysymme Sinulta perustiedot ja muutaman talouteesi liittyvän kysymyksen. Talouteen liittyvät tulot ja menot varmistetaan Instantor-palvelun avulla, joka antaa meille tiedon siitä, jääkö ilmoittamiesi tulojen ja menojen jälkeen riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun. Kun päätös on positiivinen, saat pikalainan tilillesi heti. Jos haluat toimittaa palkkakuitin tai eläkepäätöksen meille tulojen varmistamiseksi muilla tavoin, katso ohjeet täältä.

Täytettyäsi talouteesi liittyvän hakemuksen saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Hyväksyttyäsi sopimusehdot pyydämme vielä kopion palkkakuitista tai tiliotteesta viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä tarvitsemme lisäksi veroselvitystä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Voit myös käyttää sähköistä Instantor-palvelua, jolloin sinun ei tarvitse lähettää erillistä selvitystä paperiversiona.

 

Tutustu Kertalainaan »

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40 %, tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 € Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.