Näin annat selvityksen tuloistasi.

Instantorin avulla saat rahat heti käyttöön

Lainahakemuksen yhteydessä kysymme sinulta talouteesi liittyviä tietoja. Kun käytät ilmaista Instantor-palvelua, saamme tarkistettua tulotietosi heti. Instantoria käyttämällä vältyt tositteiden lähettämiseltä ja saat rahat tilillesi heti.

Jos et käytä Instantoria, niin saatuasi hyväksytyn lainapäätöksen nettihakemuksen yhteydessä, pyydämme sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Tämä varmistus koskee vain ensimmäistä nostoasi. Saatuamme tositteen maksamme rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su klo 9-21. Jos sinulla on kysyttävää tai toisenlainen selvitys tuloistasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Selvityksen lähettäminen onnistuu monella tavalla

 1. Lataa tiedosto omalta koneeltasi näin:
  1. Klikkaa painiketta Valitse tiedostot
  2. Etsi oikea tiedosto esimerkiksi palkkakuitti koneeltasi
  3. Valitse tiedosto klikkaamalla sitä hiiren vasemalla painikkeella
  4. Klikkaa Avaa
  5. Kun olet ladannut haluamasi tiedostot, klikkaa Lähetä liitteet - painiketta
  Tuetut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, gif, jpg, jpeg.
 2. Skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai
 3. Faksilla numeroon 020 764 1442 tai
 4. Postitse osoitteeseen DFC Nordic Oy, PL 710, 20101 Turku tai
 5. Ota puhelimella kuva tositteesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.